Turnausennakko: Kakkosjoukkueen kausi päätökseen kotiturnauksessa
Julkaistu: 06.03.2024 12.00

Turnausennakko: Kakkosjoukkueen kausi päätökseen kotiturnauksessa

Miesten Kakkosjoukkueen loistavasti kulkenut kausi saa päätöksen kun viimeinen turnaus pelataan tulevana lauantaina Liikuntatalolla.

Aamulla ensimmäisessä pelissä klo. 10 vastaan tulee toistaiseksi sarjakakkosena oleva RT Dynamo. Dynamo taistelee kynsin hampain karsijan paikasta ollen tasapisteissä SBL:n kanssa. Kauden ehdottomiin yllättäjiin laskettava siilinjärveläisjoukkue on tehnyt sarjassa eniten maaleja ja pelaa muutenkin yleisöön menevää peliä, joskin välillä saattaa vähän intoa olla liikaa ja mailat heiluu sen mukaisesti. RT Dynamo tarvinnee kaksi voittoa turnauksesta, sillä ennakkoon heillä on hiukan hankalampi ohjelma kuin SBL:llä.

Edellinen kohtaaminen on kaukaa kauden ensimmäisestä turnauksesta Syyskuun lopulta. Silloin pisteet VarTalle 5-2 lukemilla pienessä Vuorelan salissa.

Kakkosjoukkueen toinen peli on illan viimeisenä klo. 19, vastassa SB Jaws. Myös Jaws on pelannut hyvän kauden ja aiempien kausien häntäpään joukkue on nyt vankasti tasaisessa keskikastissa, jossa sijat 4-7 ovat edelleen pisteen sisällä. Kuopiolaisjoukkue on pelannut vähämaalisia pelejä sillä he ovat päästäneet vähiten maaleja, mutta myös tehneet neljänneksi vähiten. Kauden menestysresepti onkin ollut ajaa bussi parkkiin omalle maalille ja hyökätä muutaman kerran pelissä erittäin tehokkaasti. Tähän miinaan myös osittain Kakkosjoukkue astui pelaten 5-5 tasapelin sydäntalvella.

Koska kyseessä on pitkän turnauksen viimeinen peli niin odottaa sopii, että aikataulut ovat venyneet päivän aikana. Näinpä tämänkin ottelun ehtii hyvin katsomaan vaikka olisi aiemmin iltapäivällä lähtenyt Kämärille kannustamaan Warkista voittoon.

Kakkosjoukkueen panokset ennen kotiturnausta ovat siis jo edellisturnauksessa varmistetun lohkovoiton myötä lauenneet, mutta kotiyleisön eteen astelee varmasti motivoitunut joukkue. Viimeisenä tavoitteena olkoon nyt vaikka viimeistellä hieno kausi puhtaalla pelillä, ja onhan nämä kotiturnaukset aina kauden helmiä.

Jos alasarjasähly kiinnostaa muutenkin kuin kotijoukkueen osalta niin päivän aikana pelataan muitakin mielenkiintoisia pelejä. Esimerkiksi naapuriseurojen JoUn ja VirrVen otteita kannattaa seurata, pelaahan molemmassa joukkueessa paljon varkautelaisia pelaajia. Molemmilla riittää peleissä myös panosta tiukan putoamiskamppailun osalta.

Rajakatu 13, 2.krs 

78200 VARKAUS 

puh. 040-354 9622

varkauden.tarmo(at)gmail.com