Turnausennakko: Miesten Kakkosjoukkueella ratkaisun paikat
Julkaistu: 26.01.2024 10.30

Turnausennakko: Miesten Kakkosjoukkueella ratkaisun paikat

Miesten Kakkosjoukkueen pelit jatkuvat lauantaina Kuopiossa Studentialla. Tällä kertaa pelataankin jo heti aamusta ja kello 10 alkavassa vastassa on TuuRa. Viime kaudella karsintojen kautta paikkansa säilyttänyt TuuRa on pelannut positiivisen kauden ja sijoitus on tällä hetkellä tasaisessa keskikastissa kuudes. Kauden avausottelussa pisteet tulivat Varkauteen 6-2 voitolla.

Toinen peli on puoliltapäivin klo.12 ja tässä pelissä onkin panosta tarjolla kun sarjan ykkönen ja kakkonen pelaa. SBL on karsijan paikalla kuusi pistettä VarTaa perässä. Lapinlahtelaisilta löytyy sarjan paras ketju ja sen pimentäminen on avainasemassa mikäli pisteet lähtisivät taas Varkauteen. Ketjun miehet löytyvät sarjan pistepörssin top7:stä. Edellinen ottelu päättyi selvään 7-2 VarTa voittoon.

Tälläkin kertaa muutamia poissaoloja on kun alivoimien tehomies Niklas Pulkkinen on valmistautumassa alppihiihdon maailmancupiin ja Lasse Tornberg koittaa onneaan keilauksen parissa.

Kakkosjoukkueella on mahdollisuus ratkaista jo sarjan voitto ja suora nousu 3-divisioonaan. Joukkueen tilastoniilot ovat pää punaisena laskeneet eri vaihtoehtoja ja yksinkertaisin sellainen olisi, että 4 pistettä tästä turnauksesta ja homma olisi sillä selvä. Muussa tapauksessa ratkaisu siirtyy seuraavaan turnaukseen.

Rajakatu 13, 2.krs 

78200 VARKAUS 

puh. 040-354 9622

varkauden.tarmo(at)gmail.com