Turnausennakko: Kakkosjoukkueen kausi lähenee loppuaan
Julkaistu: 17.02.2024 12.59

Turnausennakko: Kakkosjoukkueen kausi lähenee loppuaan

Miesten Kakkosjoukkueen kausi lähentelee päätöstään kun vuorossa on toiseksi viimeinen turnaus. Viimeinen paikalliskierros pelataan etelänaapurissa Joroisissa.

Aamun ensimmäisessä pelissä klo. 10 vastassa on isäntäjoukkue JoU. Joroislaiset löytyvät sarjataulukon toisesta päästä sijalta 9. Talven aikana JoU on pelannut tasaisia pelejä kaikkia vastaan, mutta loppuun asti taistelu ei ole riittänyt. JoU:lla olisi vielä teoreettinen mahdollisuus ottaa suora sarjapaikka, mutta se vaatisi käytännössä voittoja lopuista otteluista. Realistisempi tavoite lieneekin välttää suora putoaminen 5-divisioonaan. Tilanne onkin sarjan hännillä vähintäänkin tasainen sillä kaikki kolme lähipitäjien joukkuetta ovat 7 pisteessä. Keskinäinen kohtaaminen syksyllä meni VarTalle 5-2.

Toinen ottelu klo. 12:30 ja vastaan tulee samassa ahdingossa oleva Pisaba II. Vaihtelevalla kokoonpanolla ja peli-ilmeellä esiintyvä Pisaba on pelannut verrattaen tasaisen kauden, joskaan yllätyksiin he eivät ole onnistuneet edelliskausien tavoin. Muutoin tähän pätee täysin samat sanat kuin edellisenkin vastustajan kohdalla. Edellinen peli VarTalle tennisluvuin 6-0.

Kakkosjoukkeen tilanne ennen viimeistä vierasturnausta on varsin selkeä. Iso sarjajohto ja yksi voitto riittää varmistamaan "mestaruuden". Karsintapaikka on ollut selvä jo pidemmän aikaa, mutta se kortti on edellis kausilta katsottu huonosti toimivaksi.

Jos ei sunnuntaina ole muuta tekemistä niin kannattaa ajella Joroisten Urheilutalolle katsomaan mahdollisia VarTa-juhlia.

Kokoonpano on loppukauden osalta hieman ohuempi kun Tolvasen veljekset on nostettu Edustuksen rinkiin. Kakkosjoukkue toivottaa Jasulle ja Nikulle onnea isojen poikien peleihin!

Rajakatu 13, 2.krs 

78200 VARKAUS 

puh. 040-354 9622

varkauden.tarmo(at)gmail.com