Miehet 2Julkaistu: 19.10.2023 12.00

Miesten kakkosjoukkueella paikalliskierros

VarTan Kakkosjoukkueen pelit jatkuvat tulevana sunnuntaina Pieksämäellä. Tälle kaudelle mieluisana uudistuksena sarjajärjestelmään on tullut osan turnausten jakaminen ns. kahteen osaan. Pieksämäellä pelaa VarTan lisäksi JoU, VirrVe ja isäntäjoukkue Pisaba. Loput lohkon joukkueet pelaavat samana päivänä tällä kertaa kaukana Sonkajärvellä. Näin joukkueet on jaettu sijaintien perusteella karrikoiden Etelään ja Pohjoiseen. Tällä on saatu karsittua kalliita matkustuskilometrejä kun lohkon kauimmaiset joukkueet eivät matkusta pelaamaan toistensa järjestämiin turnauksiin. Kakkosjoukkueen toimistolla onkin hattu nostettu päästä liitoon suuntaan tämän asian tiimoilta.


Sunnuntaina Kakkosjoukkueen ensimmäinen ottelu on klo. 11:00 siis Leppävirran VirrVeä vastaan.

Sarjanousija ei helpolla päässyt omassa avausturnauksessaan vaan aloitti kauden kahdella tappiolla. Ensin tuli jalkapallolukemat 1-2 SB Jawsia vastaan ja toisen pelin vei ennakkosuosikki SBL selvästi 3-8. VarTan ja VirrVen historiasta löytyy yksi harjoitusottelu vuoden takaa jonka varkautelaiset voittivat. Siitä matsista on kuitenkin miehistöt muuttuneet ainakin VarTan osalta, ettei tätä lähdetä enää sen tarkemmin muistelemaan.

VirrVessä pelaa useampikin vanha VarTa kasvo kun vuosien saatossa Edustusjoukkueessa ovat pelanneet vuorollaan Roope Luotinen, Tomi Seittivaara, Jyri Multanen ja nykyään kenttäpelaajana operoiva Jarno Multanen. Aatu Björkstedt pelasi Kakkosjoukkueessa muutama kausi sitten 5-divaria ja Jarno Ylelä sekä Toni Sääksjärvi ovat tuttuja kasvoja Warkausliigan osalta.


Päivän toinen peli on heti perään klo. 12:30 JoUta vastaan.

Joroislaiset aloittivat kautensa varsin positiivisesti kun ensin tuli tasapeli 2-2 TuuRan kanssa ja kova taisteluvoitto KallSista 6-4, lähinnä päällään seisoneen maalivahti Tomi Sutisen ansiosta. JoUn miehistö on muuttunut melkoisesti viime kaudesta kun parin kauden mittainen visiitti Kolmosessa tuli päätökseen. Pelaajia lähti ovista ja ikkunoista, mutta onneksi Manageri Jukka Huttunen sai kuin saikin joukkueen kasaan. Kuten avausturnaus osoittaa niin JoU täytyy ottaa silti vakavasti tai käy huonosti.


Kakkosjoukkue pääsee peleihin lähes parhaalla kokoonpanolla. Näillä näkymin riveistä puuttuvat vain maalivahti Antti Pulkkinen ja menestyksekästä jalkapallokauttaan päättelevät Riku Karvonen ja valmentaja Mikael Sundqvist. Näinpä tavoitteena on jälleen vain ja ainoastaan täydet neljä pistettä.


Jos sunnuntaina olet tekemistä vailla puolenpäivän tienoilla niin äkkiähän sitä ajelee vaikka Pieksämäen Bolalle katsomaan mielenkiintoisia alasarjan paikalliskamppailuja!

Rajakatu 13, 2.krs 

78200 VARKAUS 

puh. 040-354 9622

varkauden.tarmo(at)gmail.com