Miehet 2Julkaistu: 11.10.2024 15.04

Miesten Kakkosjoukkueen kausi jatkuu Polvijärvellä

Miesten Kakkosjoukkueen toinen turnaus on tämän viikon sunnuntaina Polvijärvellä. Vastassa on välisarjajoukkueet Josba III ja isäntäjoukkue Polvijärven Palloseura-78.

Karjalan joukkueista ei ole olemassa vielä mitään muuta ennakkotietoa kuin ensimmäisen turnauksen tulokset. Niiden perusteella Josba III on tällä hetkellä kahdella tappiolla viimeisenä ja PoPS löytyy tasapisteissä Kakkosjoukkueen kanssa kahdella pisteellä sarjan keskikastista.

Muut sarjan joukkueet pelaavat edellispäivänä lauantaina Siilinjärvellä.

Tällä kertaa kokoonpanosta tulee puuttumaan vajaan kentällisen verran pelaajia kun työt, Huuhkajat ja Edustuksen päällekkäinen peli vievät miehiä eri suuntiin. Onneksi mitat täyttäviä paikkaajia on tarjolla P19 joukkueesta.

Kauden avausturnaus muutama viikko taaksepäin sujui Kakkosjoukkueella kaksijakoisesti. Kolmosdivarin neitsyysottelussa pisteet lähti SB Raatin matkaan, kun hermostuneesti esiintynyt VarTa suorastaan tarjosi pisteet Nilsiään.

Kolmen minuutin pelin jälkeen Raatti johti jo 0-3. Tämän johdon VarTa otti kiinni vielä nopeasti, mutta Raatti karkasi kuuman minuutin aikana taas kolmen maalin johtoon.

Toisessa erässä Raatti johti jo peliä 4-8 ja loppuluvut kirjattiin 6-9 kokeneelle kolmosdivarijyrälle.

Liekkö uuden sarjan jännitys ja upean uuden pelipaikan, Luolan fasiliteetit sotkeneet Kakkosjoukkueen pasmat, mutta tämä oli miesmuistiin huono esitys joukkueelta. Pallonhallinta oli pitkälti VarTalla, mutta tehottomuus ja puolustuspään lepsuilu vei mahdollisuudet kahdelta pisteeltä.

VarTan tehomiehet: Mikael Sundqvist 2+0, Jaakko Varonen 1+1, Niklas Tolvanen 1+1, Mikael Kervinen 1+1, Teemu Kinnunen 0+2, Sami Nyyssönen 1+0, Toni Immonen 0+1. Maalissa Antti Pulkkinen. (toimitsijat unohti laskea torjunnat)

Toiseen peliin vastaan tuli toinen pitkän linjan Kolmosen joukkue YT JalPa, joka osoittautui nopeasti astetta laadukkaammaksi vastustajaksi kun päivän aiempi sikermä. Alussa kovalla karvauksella liikkeellä olleet kuopiolaiset menivät ensimmäisessä erässä kahdesti johtoon, mutta VarTalta onnistuivat ensin Sami Nyyssönen ja sitten tällä kertaa pelaajavalmentajana esiintynyt Mikael Sundqvist.

Tämän jälkeen maaleja tekikin vain VarTa, ja sekin vain kahdesti. Kauden avausvoitto siis 4-2 numeroin.

Tämä olikin paljon totutumpaa tekemistä Kakkosjoukkueelta; vähän tehtyjä maaleja, mutta vielä vähemmän päästettyjä.

VarTan tehomiehet: Mikael Kervinen 1+1, Riku Puittinen 0+2, Mikael Sundqvist 1+0, Sami Nyyssönen 1+0, Jere Nousianen 1+0, Tatu Karvinen 0+1. Mikko Korhonen 11 torjuntaa.

  1. Ensimmäisen turnauksen jälkeen VarTa on siis keskikastissa. Täydet pisteet ottivat vain odotetusti KSS ja FC Neppi. Muut joukkueet pelasivat enemmän ja vähemmän ristiin.

Rajakatu 13, 2.krs 

78200 VARKAUS 

puh. 040-354 9622

varkauden.tarmo(at)gmail.com