Miesten kakkosjoukkueen kausi alkaa Kuopiossa
Miehet 2Julkaistu: 20.09.2024 09.54

Miesten kakkosjoukkueen kausi alkaa Kuopiossa

VarTan miesten kakkosjoukkueen sarjapelit 3- divisioonassa alkavat tulevana lauantaina ja pelipaikkana toimii vasta hiljattain ovensa avannut pramea Savilahden Liikunta-ja tapahtumakeskus Luola.


Tällä kaudella vastaan tulee paljon uusia tuttavuuksia ja jokunen vanha tuttukin. Sarjan kärkeen ennakoitu KSS Kuopiosta on tuttu toissa kaudelta Nelosesta, samoin kuin Siilinjärveltä RT Dynamo, joka nousi Kakkosjoukkueen vanavedessä viime kauden päätteeksi.


Muita sarjan joukkueita ovat Kuopiosta Bärbär United, YT JalPa, ja entisiä VarTalaisia vilisevä FC Neppi, joka nousikin kertaheitolla ensimmäisellä kaudellaan Vitosesta Kolmoseen. Nilsiästä tulee Kolmosjyrä SB Raatti. Karjalan puolta edustavat Joensuusta Josba III ja PoPS-78 Polvijärveltä.


Sarjassa pelaa siis 9 joukkuetta 18 ottelua, mikä tarkoittaa kaksinkertaista sarjaa ja kolmen joukkueen kesken yksinkertainen välisarja. VarTalla nämä välisarjan joukkueet ovat JosBa III ja PoPS-78.


Kauden aikana Varkaudessa pelataan kaksi turnausta, ensin juuri Joulun alla ja toinen Helmikuussa.


Sarjan neljä parasta pääsee ns. Final Four tapahtumaan, jossa pelataan välierät ja mitalipelit. Nousupolitiikka 2-divariin on sen verran monen koukeron takana, ettei sitä lähdetä tässä sen enempää avaamaan.


Kakkosjoukkueen kokoonpanossa on tapahtunut edellisvuosiin nähden varsin vähän muutoksia. Ikikapteeni Mika Itkonen jätti kilpaurheilun ja Niklas Pulkkinen siirtyi FC Neppiin.


Uusina miehinä joukkueeseen ovat liittyneet Jere Nousiainen Joroisten Urheilijoista ja paikallisia puulaakikenttiä vuosia dominoinut Sami Nyyssönen. Viime kauden P-19 joukkueesta mukaan on tulleet Jaakko Varonen ja Roni Kräkin. Valmentajana jatkaa jo neljättä vuotta peräkkäin tyylikäs Mikael Sundqvist.


Edelliskausien tapaan Kakkosjoukkue ja Edustus tekevät tiivistä yhteistyötä, jonka ansiosta jokaiseen turnaukseen tullee löytymään täysi kokoonpano poissaoloista huolimatta.


Harjoituskauden ainoan reenipelin Kakkosjoukkue kävi tällä viikolla pelaamassa Juvalla paikallista JiiKoota vastaan, joka pelaa myös 3-divaria Kaakkois-Suomen lohkossa. Pelistä jäi lähinnä käteen kokemusta, hikipisaroita ja parin maalin voitto.


Avausturnauksessa Kakkosjoukkueen tason kunnolla mittaavat ensin klo. 11:30 SB Raatti ja toisessa pelissä YT JalPa klo. 14:30.

Linkki tulospalveluun: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/420!sb2...


Rajakatu 13, 2.krs 

78200 VARKAUS 

puh. 040-354 9622

varkauden.tarmo(at)gmail.com